Pompe de Vid Uscate Chimice

[:ro]Pompe de vid uscat dry screw
O dată cu dezvoltarea rapidă tehnologică, industriile de prelucrare chimică impun cerințe din ce în ce mai provocatoare pentru sistemele de vid. Pentru a răspunde acestor cerințe, punem la dispoziție un întreg portofoliu de echipamente de vid Edwards cu bazate pe tehnologii de ultimă generație pentru a satisface cerințele acestor aplicații de bază, chimice fine, produse chimice de specialitate și aplicații farmaceutice.
De asemenea, oferim o gamă largă de produse pentru utilizare în medii explozive certificate pentru ATEX, bazate pe standarde americane relevante și alte standarde globale aplicabile. Certificarea ATEX a fost obținută pentru toate pompele de vid din gama pompelor chimice Edwards până în Zona 1 și cu o gamă largă de pompe care merg până în Zona 0.
În categoria pompelor chimice de vid uscat tip dry screw vă punem la dispoziție trei modele: CXS, CDX și EDS.[:en]Chemical dry pump are a market-leading product ideally suited to the complex demands of your chemical, petrochemical and pharmaceutical applications. Innovative technology delivers performance and operational advantages in even the harshest process environments. These can help you to enhance performance with cutting edge intelligence and compression technology developed across thousands of chemical vacuum systems installed worldwide.[:]

Afișez toate cele 4 rezultate