Conținut acordeon

Small Dry Pumps

The vacuum small dry pumps designed by Edwards represent an equipment able to provide ultimate performance in terms of clean vacuum solution for a wide range of applications. They are compact and efficient, delivering a consistent performance worldwide with complete user flexibility in mind.

In this category we can provide:

Dry Scroll Pumps
Dry Diaphragm Pumps
Dry Multistage Roots Pumps

Industrial dry pumps
Industrial dry pumps designed by Edwards take vacuum performance to the next level. Cool and simple, easy to service, combined with high speed, these pumps are able to operate in the harshest industrial and chemical conditions. Industrial dry pumps are ideal for applications where you need low maintenance with increased process compatibility.

In this category we can provide:

Drystar® GV80 Vacuum Pumps
GXS Dry Screw Vacuum Pumps
IDX Dry Screw Vacuum Pumps
EDC Dry Claw Vacuum Pumps
EDS Dry Screw Vacuum Pumps
Extruder Degassing Module System

Chemical dry pump
Chemical dry pump are a market-leading product ideally suited to the complex demands of your chemical, petrochemical and pharmaceutical applications. Innovative technology delivers performance and operational advantages in even the harshest process environments. These can help you to enhance performance with cutting edge intelligence and compression technology developed across thousands of chemical vacuum systems installed worldwide.

In this category we can provide:

CXS Chemical Dry Vacuum Pumps
CDX Chemical Dry Vacuum Pumps
EDP Chemical Dry Vacuum Pumps
EDS Dry Screw Vacuum Pumps

Semiconductor dry pumps
Semiconductor dry pumps designed by Edwards can bring real process improvements with increased uptime, reduced environmental impact and cost benefits for your most critical applications. Our innovative range of dry pumps brings you cutting-edge technology designed to enhance your semiconductor and electronics manufacturing environment.

In this category we can provide:

Semiconductor Dry Pumps

Turbomolecular pumps
Turbomolecular pumps designed by Edwards offer superior performance, reliability and end user serviceability, setting the benchmark for scientific turbomolecular pumps. They are built on decades of experience and are drawing from our tried and trusted EXT and STP ranges.

In this category we can provide:

nEXT Mechanical Turbomolecular Pumps
STP Maglev Turbomolecular Pumps

We offer a range of Ion Pumps, Titanium Sublimation Pumps, Non-Evaporable Getter Pumps and accessories exclusively through Gamma Vacuum. They can create the lowest possible vacuum at an economical cost.

In this category we can provide:

Ultra High Vacuum Pumps

Diffussion pumps

Diffussion pumps designed by Edwards rely on performance stability, reliability, increased productivity and energy efficiency. They offer superior vacuum performance being designed for optimum heat transfer into the oil resulting in faster heat up times with a significant reduction in energy consumption.

In this category we can provide:

Diffusion Pumps

 

Oil sealed pumps

Oil sealed pumps designed by Edwards offer you an excellent ultimate vacuum with good pumping speeds, as well as superior vapour handling capabilities and quiet operation. It can service a wide range of applications including heat treatment, metallurgy, automotive, PET processing, pharmaceuticals and general applications.

In this category we can provide:

EOSi Rotary Screw Vacuum Pumps
EM Two Stage Rotary Vane Pumps
RV Two Stage Rotary Vane Pumps
Stokes Microvac Rotary Piston Pumps
nES Single Stage Rotary Vane Pumps
nES Single Stage Ex Series Rotary Vane Pumps

In this category we include leak detection systems, gauges, controllers, acoustic enclosures and residual gas analyzers.

Leak Detection
Instrumentation
Acoustic Enclosures
Residual Gas Analysers

Dozimetre și instrumente manuale

În această secțiune sunt prezentate detectoarele de radiatie pentru personal, instrumentele de căutare portabile, identificatorii de radionuclizi, precum si dozimetre personale electronice extrem de fiabile pentru măsurarea exactă a dozei și ratei dozei. 1. Detectoarele de radiație pentru personal (PRD) sunt dispozitive de înaltă sensibilitate ca instrumente de căutare pentru materialele radioactive. Sensibilitatea ridicată și timpul de reacție rapidă la variațiile nivelului de radiație ambientală disting clar PRD-urile din familia dozimetrelor electronice, care sunt utilizate în principal pentru măsurarea cu acuratete inalta a dozei și a ratei dozei. PRD-urile sunt transportate în buzunare sau fixate pe o curea. Ele monitorizează în mod automat mediul înconjurător și avertizează utilizatorul în cazul pericolului de expunere. 2. Instrumente de căutare portabile pentru detectarea radiațiilor alfa, beta, gamma și neutroni și măsurarea precisă a nivelului de radiație. Instrumentele de căutare portabile pot fi utilizate pentru aplicații diferite, ex. scanarea de fier vechi la instalațiile de reciclare, la scanarea bagajelor la aeroporturi, monitorizarea de arie și evaluarea suprafeței pentru contaminarea radioactivă. Toate modelele au un design ergonomic și pot fi utilizate atât în ​​medii interioare cât și în aer liber. 3. Identificatoarele compacte de radionuclizi sunt proiectate pentru detectarea surselor de radiații alfa, beta, gamma și neutroni și identificarea prin radioizotopi a surselor de emisie gamma. 4. Dozimetre de dimensiuni mici pot să monitorizeze în permanență mediul de radiații și să avertizeze un utilizator în cazul depășirii pragurilor prestabilite ale dozelor și dozei. Produsul de dozimetrie al radiației Polimaster variază de la indicatoarele gama de ceasuri de mână elegante la modele rezistente la impact, concepute pentru utilizarea în condiții extreme. Instrumentele sunt echipate cu memorie nevolatilă pentru înregistrarea și stocarea datelor care pot fi descărcate prin canalul infraroșu (IR) pe un PC pentru prelucrare și analiză ulterioară. Dozimetrele electronice sunt destinate a fi utilizate de oricine este preocupat de problemele legate de siguranța radiațiilor. Gama de utilizatori variază de la specialiștii în domeniul securității radiațiilor și fizicienii din domeniul sănătății la publicul larg.

Aparate de prelevare a aerului, debitmetre și calibratori

În această secțiune sunt prezentate probele de monitorizare aer F & J, debitmetre și calibratori din portofoliul nostru. Având capacitatea de a furniza instrumente controlate de microprocesoare specialiștilor în domeniul monitorizării aerului din departamentele de radioprotecție, gama echipamentelor F & J oferă precizie, fiabilitate și automatizare, introducând economii monetare în funcțiile de operare, calibrare și instruire necesare pentru a susține programele de monitorizare a aerului și programe de sănătate și securitate a mediului. Aceasta gama include linii de produse inovatoare, orientate spre fiabilitate și servicii remarcabile pentru clienți, pentru toate programele de monitorizare a aerului și protecția sănătății și a protecției mediului.

 

Pompa de vid uscata de dimensiune mica, conceputa de Edwards, reprezinta un echipament capabil să ofere performante inalte în ceea ce priveste solutia de vid curat pentru o gama larga de aplicatii. Sunt compacte si eficiente, oferind o performanta constanta la nivel mondial, cu o flexibilitate completa pentru utilizatori.

În această categorie putem oferi:

Dry Scroll Pumps
Dry Diaphragm Pumps
Dry Multistage Roots Pumps

Pompele industriale uscate concepute de Edwards duc performanta in vid la nivelul urmator. Cu un design simplu si modern, usor de intretinut, in combinatie cu viteza mare de rotatie, aceste pompe sunt capabile sa functioneze in cele mai dure conditii industriale si chimice. Pompele industriale uscate sunt ideale pentru aplicatiile în care aveti nevoie de intretinere redusa, cu compatibilitate crescuta a procesului.

In aceasta categorie putem oferi:

Drystar® GV80 Vacuum Pumps
GXS Dry Screw Vacuum Pumps
IDX Dry Screw Vacuum Pumps
EDC Dry Claw Vacuum Pumps
EDS Dry Screw Vacuum Pumps
Extruder Degassing Module System

Pompele uscate chimice sunt un produs lider pe piata, ideal pentru cerintele complexe ale aplicatiilor dvs. in industria chimica, petrochimica si farmaceutica. Tehnologia inovatoare ofera avantaje operationale si performante chiar și în cele mai dure medii de proces. Acestea va pot ajuta sa imbunatatiti performantele cu inteligenta de varf si tehnologie de compresie de ultima ora dezvoltata în mii de sisteme de vid chimice instalate în toata lumea.

In aceasta categorie putem oferi:

CXS Chemical Dry Vacuum Pumps
CDX Chemical Dry Vacuum Pumps
EDP Chemical Dry Vacuum Pumps
EDS Dry Screw Vacuum Pumps

Pompele uscate pentru industria semiconductorilor concepute de Edwards pot aduce imbunatatiri reale ale procesului cu timp de functionare crescut, impactul asupra mediului și beneficiile costurilor pentru aplicatiile cele mai critice. Gama noastra inovatoare de pompe uscate va ofera o tehnologie de ultima ora, conceputa pentru a va imbunatati mediul de productie a semiconductorilor si a electronicelor.

In aceasta categorie putem oferi:

Semiconductor Dry Pumps

Pompele turbomoleculare proiectate de Edwards ofera performanțe superioare, fiabilitate și flexibilitate pentru utilizatorul final, stabilind punctul de referinta pentru pompele stiintifice turbomoleculare. Sunt construite in urma a zeci de ani de experienta si provin din gamele noastre testate si de incredere EXT si STP .

In aceasta categorie putem oferi:

nEXT Mechanical Turbomolecular Pumps
STP Maglev Turbomolecular Pumps

Oferim o gama de pompe ionice, pompe de sublimare din titan, pompe Getter neevaporabile si accesorii exclusiv prin Gamma Vacuum. Acestea pot crea cel mai inalt nivel de vid posibil la un cost redus.

In aceasta categorie putem oferi:

Ultra High Vacuum Pumps


Pompele de difuzie concepute de Edwards se bazeaza pe performanta ridicata stabila in timp, fiabilitate, productivitate crescuta si eficienta energetica. Ofera performante superioare în vid fiind proiectate pentru transferul optim de caldura în ulei, ceea ce duce la perioade de încalzire mai rapide, cu o reducere semnificativa a consumului de energie.

In aceasta categorie putem oferi:

Pompe de difuzie


Pompele sigilate cu ulei proiectate de Edwards va ofera un vid excelent, cu viteze bune de pompare, precum si capacitati superioare de manipulare a vaporilor si functionare silentioasa. Pot deservi o gama larga de aplicatii, inclusiv tratare termica, metalurgie, automobile, prelucrare PET, produse farmaceutice si aplicatii generale.

In aceasta categorie putem oferi:

EOSi Rotary Screw Vacuum Pumps
EM Two Stage Rotary Vane Pumps
RV Two Stage Rotary Vane Pumps
Stokes Microvac Rotary Piston Pumps
nES Single Stage Rotary Vane Pumps
nES Single Stage Ex Series Rotary Vane Pumps

Booster-ele mecanice proiectate de Edwards sunt ideale pentru utilizarea la presiuni diferentiale mari, putand fi pornite in acelasi timp cu pompa principala, reducand perioadele de intretinere a pompei adaugand simplitate in modul de operare. Sunt capabile de functionare robusta chiar si in mediile aspre, cu sistem automat de protectie la supraincarcare, simplitate si costuri de instalare reduse.

In aceasta categorie putem oferi:

EH Mechanical Booster Pumps
HV Mechanical Booster Pumps
Stokes 6″ Mechanical Booster Pumps
GMB40K High Capacity Roots Vacuum Booster Pumps

In aceasta categorie includem sisteme de detectare a scurgerilor, joje, controlere, carcase pentru reducerea zgomotului și analizoare de gaze reziduale.

Leak Detection
Instrumentation
Acoustic Enclosures
Residual Gas Analysers


Componentele de vid pe care le putem furniza din portofoliul Edwards sunt la cerere. Acestea includ fitinguri, supape, lubrifianti, etansanti si orice alta componenta care respecta cele mai înalte specificatii.

Vacuum Components

Pompele cu inel de lichid concepute de Edwards sunt ideale pentru operațiunile dvs. continue în industria electrică, chimică și de procesare. Vă oferă posibilitatea de a alege configurația potrivită pentru aplicația dvs.
In aceasta categorie putem oferi:

HR Series Liquid Ring Vacuum Pumps
LR Series Liquid Ring Vacuum Pumps

Grupul Custom Engineered Products vă poate oferi echipamente și servicii la cheie pentru industriile petrol și gaze, petrochimie, generare de energie, IPC și aplicații industriale asociate. Serviciile noastre includ design de proces și design mecanic, dezvoltare, gestionarea proiectului și instalarea sistemelor în mai multe etape.
Pentru mai multe informatii va rugam accesati:

Custom Engineered Products

Soluțiile noastre vă vor îmbunătăți performanta procesului in timp, furnizand randament și siguranță, in acelasi timp echilibrand cerințele adesea contradictorii ale costurilor mai mici ale proprietății prin reducerea emisiilor și durata de viață prelungită a produsului, cu o reducere a costurilor de service continuă.

In aceasta categorie puteti gasi:

Atlas
Proteus
Spectra
Neptune
SMART TMS
Gas Reactor Column (GRC)

Stațiile pentru pompe turbomoleculare proiectate de Edwards sunt soluții de vid preansamblate și au fost dezvoltate pentru a oferi o soluție de vid cuprinzătoare, cu cele mai noi progrese tehnologice pentru instalarea și operarea ușoară.
In aceasta categorie va oferim:

Stații pentru pompe turbomoleculare