Oferim consultanta pe domeniul radioprotectiei necesara inca din faza de proiectare si autorizare a instalatiilor radiologice. Intocmim documentatiile necesare obtinerii avizelor pentru construirea, punerea in functiune, comisionarea, operarea si decomisionarea instalatiilor radiologice de la autoritatile ce reglementeaza aceste practici.

Oferim servicii de instalare, punere in functiune si mentenanta.

Oferim servicii de instruire prin echipa de specialisti certificati de furnizori disponibila la instalarea echipamentelor cat si la cererea utilizatorilor.

Realizam studii complexe de radioprotectie si dozimetrie utilizand tehnici avansate de evaluare a dozelor si caracterizare a campurilor de radiatii ionizante in vederea stabilirii mijloacelor eficiente de protectie si monitorizare.

Cosultanta in proiecte

Oferim consultanta pe domeniul radioprotectiei necesara inca din faza de proiectare si autorizare a instalatiilor radiologice. Avand expertiza necesara, intocmim documentatiile pentru obtinerea avizelor pentru construirea, punerea in functiune, comisionarea, operarea si decomisionarea instalatiilor radiologice de la autoritatile ce reglementeaza aceste practici.

Service

Oferim servicii de instalare, punere în functiune si mentenanta a echipamentelor din portofoliul nostru.

Instruire de specialitate

Oferim servicii de instruire prin echipa de specialisti certificati de furnizori disponibila la instalarea echipamentelor cat si la cererea utilizatorilor.

Calcule de radioprotectie

Realizam studii complexe de radioprotectie si dozimetrie utilizand tehnici avansate de evaluare a dozelor si caracterizare a campurilor de radiatii ionizante in vederea stabilirii mijloacelor eficiente de protectie si monitorizare

Contact rapid
close slider
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână